De online ticketverkoop is afgesloten. Je kunt wel nog op Dag van de Filosofie zelf tickets kopen, ook voor de avondlezing van Wolfram Eilenberger. Het onthaal (lange gang gelijkvloers in Vooruit) is open van 12u tot 18u. ’s Avonds heropent de ticketbalie om 19u.

Iedereen is van harte welkom voor de gratis openingslezing door Nederlands filosoof en cabaretier Tim Fransen. Deze knetterende opening vindt plaats om 13u in Theaterzaal Vooruit. Kom zeker op tijd.

Voor de filocafés en speeddates is er GEEN TICKET NODIG. Als je zin hebt: kom gewoon langs en schuif mee aan.

Je bent in de pauze (15.30u-16.30u) welkom in onze bar in de Balzaal, waar slam poet Lisetta Ma Neza het beste van zichzelf geeft met overdonderende spoken word en filosoof Jean Paul Van Bendegem ons trakteert op een spitse column over ‘ik stuntel, dus ik ben’. Ook de boekenstand vind je daar.

Standaardprijs

De standaardprijs voor de Dag van de Filosofie is

– € 15 voor het namiddag- en avondprogramma
– € 10 voor het namiddagprogramma
– € 5 voor het avondprogramma
– gratis voor diverse workshops

Reductie

Als je recht hebt op het UiTPAS kansentarief dan is de prijs

– € 3 voor het namiddag- en avondprogramma
– € 2 voor het namiddagprogramma
– € 1 voor het avondprogramma
– gratis voor diverse workshops

 

Bezorg je UiTPAS-id (kansentarief) telefonisch aan Tickets Gent (09/225 01 01) of stuur hen een mailtje met je UiTPAS-id (info@ticketsgent.be).Je kan ook langsgaan bij Tickets Gent, Sint Baafsplein 17, Gent (Openingsuren: Van maandag tot vrijdag tussen 10 en 18 u en zaterdag tussen 14u en 18u.