Hoe inschrijven en betalen?

Je schrijft je in voor de Dag van de Filosofie door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Je ontvangt onmiddellijk een bevestigingsbericht. We verwerken jouw inschrijving en sturen je een mail met betalingsinfo: ons rekeningnummer en een gestructureerde mededeling.

Heb ik recht op korting?

De standaardprijs voor de Dag van de Filosofie is € 15. We hanteren drie kortingstarieven:

1) De reductieprijs is € 12 en geldt voor:
– studenten
Je vermeldt bij je inschrijving dat je student bent en bezorgt ons voor de activiteit een kopie van jouw studentenkaart.

– mensen met een beperkt pensioen, éénoudergezinnen met kinderen …
Heb je om deze of andere reden recht op de reductieprijs? Neem dan contact op met Steve Maes, de coördinator van Vormingplus Gent-Eeklo.

– leden van het Masereelfonds

2) De sociale prijs is € 8 en geldt voor:
– mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds
Op het kleefbriefje van jouw ziekenfonds bekijk je de risicocode. Dat is de code met drie cijfers voor en drie cijfers na de schuine streep. Als het derde cijfer voor de schuine streep een 1 is (..1/…), heb je recht op onze korting. Je vermeldt dat bij de inschrijving en bezorgt ons voor de activiteit een kleefbriefje.

– werkzoekenden
Je vermeldt bij je inschrijving dat je werkzoekende bent en bezorgt ons voor de activiteit een kopie van jouw stempelkaart.

3) De speciale prijs voor kinderen: zij nemen gratis deel!

Hoe bereik je Bibliotheek De Krook?

Te voet 

Via de hoofdgingang aan het nieuwe Miriam Makebaplein in Gent. Die is bereikbaar via de de brug aan de Kuiperskaai, ook voor rolstoelgebruikers

Met de fiets

De fietsenstallingen van De Krook bevinden zich op -1 en -2. Je bereikt ze via de ingang aan de Platteberg, via de Sint-Pietersnieuwstraat en de Korianderstraat of langs de Kortedagsteeg, Walpoortstraat, Grote Huidevettershoek. Omwille van veiligheidsredenen mogen op het Miriam Makebaplein voor de bibliotheek geen fietsen gestald worden. In de buurt van de Zuid zijn ook heel wat fietsenstallingen, zoals de overdekte aan de Vooruit. 

Met het openbaar vervoer

Op het plein van de Zuid (halte Woodrow Wilsonplein, 200 meter van De Krook) arriveren en vertrekken verschillende bussen en trams, ook vanaf station Gent-Sint-Pieters. Raadpleeg de dienstregeling van bus en tram op www.delijn.be

Met de auto

Parkeren kan in Interparking Gent Zuid, onder het Woodrow Wilsonplein, of op een parkeerplaats in de buurt. Meer informatie vind je op mobiliteit.stad.gent