Cabaretier, filosoof en essayist van Maand van de Filosofie Tim Fransen trapt de dag op gang. Filosofen Wolfram Eilenberger en Alicja Gescinska sluiten de dag af met een uitgebreid en diepgaand gesprek. Daartussen stel je je eigen programma samen, afhankelijk van het feit of je liever luistert, graag zelf aan het woord bent, bij voorkeur in gesprek gaat of liefst in de boeken duikt.

Je kan tickets kopen voor de hele dag (13u-22u), enkel het middagprogramma  (13u-18u, dus inclusief de lezing van Tim Fransen) of enkel het avondprogrogramma (20u-22u).

De openingslezing door filosoof, cabaretier en essayschrijver van de Maand van de Filosofie Tim Fransen (13u in theaterzaal Vooruit) is gratis. De filosofieleesgroepen en het kinderprogramma zijn gratis, maar je moet wel je plek reserveren met een gratis ticket. De filocafés en speeddates vind je hier niet terug, omdat ze vrij toegankelijk zijn en inschrijven niet nodig is.

Standaardprijs

De standaardprijs voor de Dag van de Filosofie is

– € 15 voor het namiddag- en avondprogramma
– € 10 voor het namiddagprogramma
– € 5 voor het avondprogramma
– gratis voor diverse workshops

Reductie

Als je recht hebt op het UiTPAS kansentarief dan is de prijs

– € 3 voor het namiddag- en avondprogramma
– € 2 voor het namiddagprogramma
– € 1 voor het avondprogramma
– gratis voor diverse workshops

 

Bezorg je UiTPAS-id (kansentarief) telefonisch aan Tickets Gent (09/225 01 01) of stuur hen een mailtje met je UiTPAS-id (info@ticketsgent.be).Je kan ook langsgaan bij Tickets Gent, Sint Baafsplein 17, Gent (Openingsuren: Van maandag tot vrijdag tussen 10 en 18 u en zaterdag tussen 14u en 18u.